Eladás Parti nyaraló, Ekala Ja-ela, Colombo, Srí-Lanka, Chilaw

Eladás - Cod. 25290

  • Tipus: Parti nyaraló
  • Terület: 12077.4 m²
  • Szobák száma: 100
  • Emelet: 150000

A szentély a szabadság Hotel eladó. SRI LANKA
A Hotel egy elegáns csillagos osztályú szálloda (kb 100 Szoba) található a halászati ​​falu észak-nyugati parti terület Sri Lanka mindössze 45 km-re a nemzetközi repülőtértől és 5 km-re Chilaw városban. A szálloda környezet teljesen távol a nyüzsgő város, és egy nyugodt, csendes, mégis nagyon vonzó beach.
A strand használatát kizárólag (400 'wide) a szállóvendégek részére. A Beach Club & Bar, a szabadtéri fő étterem és büfé, a Polo Bar, a Pool bár, fitneszterem, Spa, Ayurveda Spa, éjszakai bár, két úszómedence, Suites és pihenőház típusú szobák egy buja zöld, személyre szabott szoba szolgáltatást.
Két medence, medence terasszal és medencével, bárral, épített tágas zöld található közel erkélyes szobákat, a víz természetesen egy terep tele van élettel való hozzáférést vízi sportok és kényelmesen megállapított medence ággyal és közel hozzáférést a fürdő.
Lépés, hogy a trance wellness-kezelések és masszázs terápiák, amelyek Óvatosan emelje el a stressz a nap. Megfiatalítani a test, az elme, a lélek szenzációs touch. A Hotel élmény egy varázslatos módon, hogy kérjük az érzékeket. Aroma terápiás ülések, pihentető arc- vagy a szaunázás, professzionális körömápoló és még sok más ...

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB