Eladás Hotel, Bentota, Galle, Srí-Lanka, N0 21 Meegama RD

Eladás - Cod. 27829

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 16000 m²
  • Szobák száma: 9 Bungalows
  • Emelet: Tiles

Ez az egyedülálló vízparti ingatlan mentén fekszik, a gyönyörű és feltűnő folyó Bentota, mindössze 12 perc hajóval az Indiai-óceánon. Az ingatlan áll egy kivételes és szép botanikus kert a füvészkert, amely több mint 200 különböző gyógynövények. Is tart gát halak úszni a szigetek közötti. A kert 2003-ban épült, és mára egy gyönyörű oázist, amely pihenés a lelket. Sőt, a terület egy medence és egy tágas jacuzzi. Az ingatlan 1,6047 ha. vagy 03A-034R-34.18P vagy 635 perches.
Az ingatlan, amely kilenc luxus egy hálószobás bungaló, egy főépületből, ajurvédikus klinika, és a folyómeder étterem. A bungalók felszereltsége A / C és mennyezeti ventilátor és építették 2004 - 2006, és felújították 2014-Mindegyikük tart egy hálószoba, fedett nappali, fürdőszoba, szellőző tornácon és egy privát kert. A főépület három, hálószoba, fürdőszoba, felújított, 2004-ben minden szobában mennyezeti ventilátor és A / C. Az Ayurveda klinika, 2006-ban épült, kilenc kezelés szoba, valamint egy orvosi rendelő és a jóga Shala. A meder étterem épült 2004 nyitott konyhával, így a vendégek élvezhetik a kilátást a konyhai munkát. Van még néhány kunyhók privát étkezési és grill.
Ingyenes Wi-Fi lefedi az egész területet. Vannak még raktárakban, vászon szobák és a személyzet várja. A csövet is, és a telep ellátására tulajdonát bő ivóvízzel a csapok. A dízelüzemű generátor 70 KW garantálja elektromos, amikor a kormány a villamosenergia ki.
A föld tulajdonosa egy magánszemély, és az üzleti hajtja PVT Ltd. A cég kerül át a vevő a föld 1 $.
A vállalkozást engedélyezték, mint egy A-Grade vendégház a Srí Lanka-i Idegenforgalmi SLTB. A cég székhelye együttműködésben Srí Lanka-i határán Invest (BOI). Az üzlet sör és a bor jogokat. Vannak megállapodások fő foglalási oldalak az interneten; Booking.com Agoda, és az Expedia. Van egy számítógépes helyfoglalási és "Point of Sales" rendszer automatikus internetes foglalás és expressz check-out.
Amellett, hogy a meglévő épületek, vannak teljesen kész rajzok és építési engedélyek az illetékes hatóságok; Pradeshiya Saba Aluthgama, a további épületek:
• Egy épület tíz új szoba.
• A rekonstrukció a meglévő főépület hat szoba és egy új vétel.
• A három hálószobás ház tervezett menedzser közel a kapuhoz.
• Egy másik nagy medence, 16 x 6 méter.
• Egy luxus villa mintegy 300 nm-es, három nagy hálószoba.

Becsült termelési költségek a fenti LKR 60 millió szerint a Bill of mennyiség egy független építész 2012-es év.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB