Eladás Építési telek, Arugam Bay, Bandarawela, Srí-Lanka, whisky point

Eladás - Cod. 30473

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 2700 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

A befektetők vagy személy akarnak változtatni az életüket, és hozzanak létre saját üzleti (vagy a második otthon), hogy a nap én adja az én földem Srí Lanka, a tengerparton, Whisky Point, Arugam Bay (Dél-Sri Lanka) A föld a tengerparton között 2 szörfhelyeket 5perc séta whisky Point (strand szünet) és Pottuvil Point (reefbreak). Ott van még a gyönyörű lagúna Pottuvil 5 perc séta. A hely még mindig viszonylag fejletlen, de virágzik: Whisky Point vonz sok kezdő / középhaladó szörfösöknek, mert ez a hely nem hozzáférhető, mint a mitikus hullám (de kemény) Arugam Bay, 10km délre és környezet csendesebb és szebb qu'Arugam Bay. A föld út hozzáférést (futás), a parkoló és egy édesvízi is (motoros év). A kapcsolat a villamos energia még nem valósult meg, de a vonal nem messze.

Számos lehetséges projektek villa, bungalók, sátrak, étterem stb telek mérete: 2700m2 vagy 30mX90m szó, az első sorban a tengerparton (ami besorolni parti természetvédelmi terület, így nem beépíthető), mintegy 2000m2 beépíthető on mező (a teljes felületen, kivéve az első 25 méter strand oldalán) a legtöbb szomszédos tulajdonosok európai vagy amerikai Ez már a kertész / gondozó, aki úgy néz ki, miután a fák / növények minden nap, és él a földön oldalon. Száz fát ültettek a földön ott 6 éves, a növényzet nőtt, hiszen a képek. A turista szezon elsősorban májustól októberig (szörf szezon), de kiterjed évről évre, és a turisták száma folyamatosan növekszik. A régióban vannak a legjobb surf foltok az egész Srí Lanka Yala Nemzeti Park (a legnagyobb Sri Lanka). Colombo repülőtér 300 km, és az új Hambantota nemzetközi repülőtér kb 160km. Vedd fel velem a további információkért, kíváncsi anélkül, hogy komoly projekt tartózkodik

eladó: 100.000 €

lehetőséget, hogy használni a Srí Lanka-i társadalmat létrehozni egy üzleti (100% francia irány nélküli helyi partner, nagyon ritka Ázsiában!) komoly Hirdetmény!

Arnaud GERARD, vespasvintage, Rock Foron, (F)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB